Toskánské vepřové s česnekovou kaší
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 280 kJ / 2 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,63 g |
Tuky | 133,12 g |
Vláknina | 47,30 g |
Cholesterol | 629 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 109,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2016 20:46
26. 2. 2016 20:22
10. 8. 2015 17:20
10. 8. 2015 16:25
10. 8. 2015 13:03
10. 8. 2015 12:47
10. 8. 2015 09:57
9. 8. 2015 21:26
9. 8. 2015 20:47
9. 8. 2015 20:42
9. 8. 2015 20:24
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 18 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 21 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 49 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 55 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: vepřová pečeně s bramborovou kaší toskánská pečeně veprove s kasi vepřová pečeně po toskánsku pečené plecko s cesnekovou kaši toskánské vepřové maso toskanske z vepřového masa vepřové na česneku recept na vepřová plec s kaší toskanske maso recept kýta po toskánsku tokanska pečeně toskánská vepřová pečeně toskánské brambory toskánská pečeně recept toskánská hovězí pečeně vepřová kýta po toskánsku vepřová pečeně s bramborovou kaší recept toskánské vepřová pečeně toskánské vepřová plec
Suroviny: kýta vepřová, olej olivový, sůl, pepř, kmín celý, rozmarýn, koření oregáno, chilli paprika sušená, česnek, olej olivový, sůl, brambory, máslo, smetana zakysaná
Toskánské vepřové s česnekovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7GR
11 názorů