Vepřové kuličky pečené v toskánských rajčatech

sabipupp Kuchařka:

Doba přípravy: 10 minut práce + 60 minut pečení 5 porcí Mleté maso 3 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař
11

Suroviny

Suroviny na masové kuličky:
600 g mletého vepřového masa
1 vejce
půlka nakrájené cibule
paprika mletá sladká
1 střoužek česneku
hrst petřele
70 g strouhanky
koření ple chuťi sůl pepř
Toskánská rajčata:
1 plechovka loupaných rajčat
250 g cherry rajčátek
půl středně velké cibule
5 stroužků česneku
1 malá chilli paprička
1 lžíce bazalky
sůl
pepř podle chuťi
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Směs na masové kuličky spojíme a vytvarujeme cca 2-3 cm kuličky odložíme je bokem.

  2. Do vyšší nádoby přendáme všechny ingredience na toskánská rajčata a vše důkladně rozmixujeme ponorným mixérem. Tuto směs vlijeme do pekáče a do ní pokládáme masové kuličky. Vše dáme společně zapéci.

  3. K tomuto chodu se hodí těstoviny, rýže, brambory nebo bageta.

Poznámka

Dobré chutnání.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřové kuličky pečené v toskánských rajčatech

  • vybusna vybusna

    sabipupp: aha...tak tymto sa to vysvetluje. dakujem za odpoved a pekny den:-K

    Odpovědět

  • sabipupp sabipupp(autorka receptu)

    vybusna: Dobry den, jsou to rajčata na Toskanský zpusob. Hezky den:-K

    Odpovědět

  • vybusna vybusna

    Dobry den, tak som si schvalne pozrela fotogaleriu, aby som videla, ako vyzeraju toskanske rajcata a ja tam vidim obycajne ceresnove. mna by vazne zaujimalo, ci pod pojmom toskanske rajcata ste myslela, sposob pripravy (rajcata na toskansky sposob), alebo nejaku specialnu odrodu rajcat s nazvom *toskanske*

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo