Vepřová roláda s listovým špenátem a lehkou vůní koňaku
Suroviny
Porce: 8 - 10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 672 kJ / 2 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 310,10 g |
Tuky | 121,23 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 67,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso si můžete připravit dopředu - plát osolit, opepřit, pokapat koňakem, zavinout a nechat pár hodin uležet. Maso krásně zkřehne a provoní se . Pak už jen rozvinete, přidáte náplň a dále dle receptu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2013 20:56
1. 5. 2013 20:51
Magdalenko, "medvěd" nám tu neroste a neroste, mangold nemamo a tak si ráda počkám na Tvou verzi a budu jen tiše "závidět" .
29. 4. 2013 08:47
28. 4. 2013 19:00
27. 4. 2013 21:58
27. 4. 2013 21:43
27. 4. 2013 19:46
27. 4. 2013 19:22
27. 4. 2013 17:11
27. 4. 2013 15:14
27. 4. 2013 14:41
27. 4. 2013 13:22
27. 4. 2013 13:20
27. 4. 2013 13:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 14 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 17 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 27 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 30 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 55 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: vepřová roláda se špenátem roláda s listovým špenátem vepřová roláda roláda se špenátem vepřové s listovým špenátem vepřová pečeně se špenátem masová roláda se špenátem veprova rolada plnena spenatem roláda z vepřové pečeně buckova rolada s listovym spenatem roláda z vepřového masa se špenátem maso s listovým špenátem bůčková roláda se špenátem veprova rolada apetit vepřová roláda plněná s litovim špenátem co se špenátem vepřová plec se špenátem vepřová pečeně roláda se špenátem vepřová roláda recept vepřová pečeně s listovým špenátem
Suroviny: plec vepřová, špenát čerstvý, sůl, pepř, česnek, cibule, olej olivový, olej slunečnicový, mouka hladká, máslo, koňak, smetana
Vepřová roláda s listovým špenátem a lehkou vůní koňaku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZP6
14 názorů