Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 3. 2011 23:05

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 794 kJ / 1 385 kcal
Bílkoviny68,34 g
Tuky78,81 g
Vláknina10,12 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 1,83 g
Sůl5,02 g
Sacharidy60,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní recept z belgické kuchyně obsahuje růžičkovou kapustu namísto špenátu, ale tentokrát jsem ji neměla k dispozici. Se špenátem byl pokrm neméně chutný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

18. 6. 2013 08:55

Eliza:Elí, nevíš, jak mi mohl ten rp.utéct;-):-?ještě, že jsou náhodné rp.;-) toto zajisté tento týden udělám-čerstvý špenát mám a maso se v mrazáku taky nějaké najde. Máš hezký 20.bod:yes:

Iva

2. 9. 2012 11:42

www.toprecepty.cz/recept/19825-brabantsky-veprovy-...tak já to dnes dělala s rajčaty a bazalkou,nahoru nezastrouhala,ale naplátkovala mozarelu,a taktéž luxus dooost :-) prostě ten recept v zálkadu nemá chybu,a obměnit se dá různě. děkuji za inspiraci :-)

Eliza

17. 7. 2012 14:25

Děkuji, jsem ráda, že z mé kuchyně chutná...:-K:-)

Ivvettaa

17. 7. 2012 11:28

Dneska jsem vařili a bylo to vynikající!:yes:

SKLAR

20. 4. 2012 16:51

Dnes sem si nakoupil všechny suroviny a zítra jdu na to.Potom ohodnotím a přidám foto.Těším se,mám rád nové a neznámé recepty.

rebeka

13. 9. 2011 20:30

Ivča::-O:-O a to jde..:-?:-? neregistrovaní můžou přidat bod:-?
tento recept mi unikl..moc se mi líbí:yes::yes::yes: a já bod přidat můžu,yes:-K;-):yes:

Katy3

13. 9. 2011 20:23

Vy by jste si měla otevřít restauraci, já u každého vašeho receptu slintám, určitě vyzkouším. Jste moje favoritka:yes:

Ivča

4. 7. 2011 10:56

Elizko, tak jsem vyzkoušela a musím říct že vynikající a ty chutě...hm...to byla balada pro mé bříško,doporučuji každému toto jídlo aspoň jednou zkusit, protože stojí za to...takže dávám bodííík :yes::-K

ivulinka

16. 3. 2011 21:37

Polykám naprázdno:yes:

Eliza

14. 3. 2011 19:53

Děkuju mockrát a doufám, že si podle receptu někdo někdy uvaříte...:-K A že bude chutnat...:-)

Pajaja

14. 3. 2011 12:55

Jejda, to je nádhera! :-O:yes: a ty fotky. . . :-p +13

Klariska

14. 3. 2011 11:26

Pěkný recept a na výsledek je jako obvykle radost pohledět :yes::-K.

Endy2011

14. 3. 2011 10:31

Eli, vypadá to exklusivně a láká k vyzkoušení :-K :yes:

mysulka

14. 3. 2011 09:46

:-p to vypadá moc chutně:yes::-K

magdalenka

14. 3. 2011 09:27

:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřovy kotlet kotleta plnena spenatem vepřové se špenátem plněná kotleta špenátem kotlety plněné špenátem veprove kotlety recepty s listovým špenátem plněné kotlety špenátem vepřový kotlet recepty vepřové maso s listovým špenátem vepřové kotlety plněné špenátem vepřovy se špenatem vepřové maso se špěnátem vepřový kotlet recept vepřová kýta se špenátem vepřova kotleta vepřová kotleta plněná špenátem brabantská omáčka recept na beby špenátem kotleta se špenatatem

Suroviny: kotleta vepřová, špenát listový, koňak, česnek, máslo, mouka hladká, mléko, smetana, žloutek, sýr tvrdý, sůl, pepř, ořech muškátový, olej, brambory rané

TopRecepty.cz

Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KY7J