Vepřová roláda plněná špenátem, pečená na ochucených bramborách

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

veprova kyta
balicek listoveho špenátu
100 g slaniny
sul
pepr
cesnek
cibule
brambory
horcice
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme. Osolime, opepříme, potreme prolisovanym cesnekem a dame plátky slaniny.

  2. V panvicce rozpalime olej s kouskem masla. Pridame cibuli na kosticky a orestujeme. Vlozime plátky cesneku a spenat. Osolime a opeprime. Vychladou smes dame na slaninu a roladu svineme. Zavazeme niti.

  3. Pripravime pekacek. Dame olej a orestujeme roladu ze vsech stran. Maso pak vyndame a do stejneho pekacku dame trosku oleje a kousek masla.

  4. Brambory oloupeme a nakrajime na silnejsi platky. Ochutime soli, peprem, cesnekem a horcici.

  5. Brambory skladame do pekacku a na to polozime roladu. Vlijeme pul hrnku vody a peceme aspon hodinu a pul.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 86 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová roláda plněná špenátem, pečená na ochucených bramborách

  • terezicka1 terezicka1(autorka receptu)

    Dobry den, maso jsem pouzila kytu a udelala velky plat. Nepekla jsem pod zadnym alobalem, jen jsem chvilkama polevala maso vypekem. Maso vysusene nebylo :-8

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Robíš roládu z jedného kusa mäsa, alebo viacero menších? V prípade jedného väčšieho kusa, ako vyrobíš plát? Nebola bola by názorná fotka postupu? Pečieš pod alobalom? A nevysuší sa za 1,5 hodiny? Ďakujem!

    Odpovědět

Tématické fráze: veprova rolada rolada se spenatem plněná vepřová roláda vepřová roláda se špenátem bučkova rolada v pivni marináde pečená vepřová roláda s bramborem masová roláda se špenátem plněná pečená brambora vepřová roláda recept plněná vepřová roláda špenátem a mozzarelou ochucene brambory roláda vepřová se špenátem vepřové se špenátem a brambor

Zapomněl/a jsem heslo