Buckova rolada

vybusna Kuchařka:

Vepřové maso 20 názorů

523
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Suroviny

Plát bůčku
slanina
3 ks vajicek
cibule
zampiony
kapie
sunka
hořčice
koření
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tence nakrájený kus bůčku opatrně rozklepeme přes fólii. Osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Poklademe plátky šunky.

  2. Připravíme si vajíčková směs (rozškvaříme uzenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájené žampióny, trochu podusíme a zamícháme cca 3 vajíčka), kterou rozetřeme na připravený plát a poklademe kapií.

  3. Pomocí fólie srolujeme a pořádně ji svážeme, tenkým provázkem, aby se neotevřela a nepraskala. Opatrně přendáme na pekáč a podlijeme troškou vody. Povrch rolády potřeme kořením vhodným na pečené maso.

  4. Pečeme přikryté cca 1,5 hodiny, potom odkryjeme a dopékáme ještě 0,5 hodiny. Po vychladnutí nakrájíme (používám na obložené studené mísy).

Poznámka

Tento recept som dostala od pani Precechtelovej za co jej dakujem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 271 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Buckova rolada

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    Petra Ku.: dakujem Petra, mas ju prenadhernu. Myslela som, ze uz ju aj ja znovu upeciem...vdaka, ze si mi ju pripomenula...

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    Milo, o Silvestru opět došlo na bůčkovou roládu, tentokrát jsem naplnila mletým vepřovým masem, klobáskou, čerstvou paprikou a mrkví, a opět jsme si pochutnali ;-):yes:

    Odpovědět

  • Koubkova Koubkova

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    Petra Ku.: pravdupovediac...na tento recept som uz zabudla....dakujem za pripomenutie a krasne fotky.....

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    Dneska jsme měli na oběd, dělala jsem víceméně z hlavy, ale nejvíc se podobá tomuto receptu, tak jsem si dovolila přidat fotky ;-)

    Odpovědět

  • janis06 janis06

    Výborná :-p Posílám bodík :yes:;-)

    Odpovědět

  • stujiri stujiri

    taky posilam bodik povedla se mnam
    jen tak dal :yes::-p

    Odpovědět

  • maris maris

    popletko, vítám Tě, přidala jsi na začátek krásné fotky a těšíme se, že časem přidáš i nějaký Tvůj recept;-):-) Tak ať se Ti tu líbí !

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    popletko....fotky...kraasa:yes:

    Odpovědět

  • popletko popletko

    Stranky jsem objevila teprve nedavno. ;-) Pochutnali jsme si vsichni,vcetne navstevy.Rozhodne patri bodiky :-p :yes: :yes: :yes: Pridavam fotky

    Odpovědět

  • Levik Levik

    Zrovna v sobotu jsem roládu pekla také,aby byla do neděle pěkně vychlazená a dala se jíst na studeno,jde i lépe krájet,teplá se většinou při krájení odděluje,ale já uděluji:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Ještě jsem zapoměla - je to v práškové provedení, dávkujete si to sami, jak vám vyhovuje.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Děvčátka moje, tu omáčku jsem koupila na stránkách, co zveřejnila Světlanka, výrobky od nich mám vyzkoušené - jsou :yes:, jsou i o něco zdravější než jiné v obchodní síti. Jestli mohu doporučit, bezvadné jsou i ty nože, syn sice prohlásil, že vypadají jako příboráky (velmi drahé:-D), ale mám ty menší, rok je používám velmi intenzivně, nebrousí se:yes:

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    Jani, mrkni na http://www.nikal.cz/...:-)...je to hodně zajímavé...

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Holky, tak tu šťávu jsem ještě nikdy neviděla:-O, snad v sáčku, kostce, ale v konzervě. V kostce se mi zdá hodně slaná. A ještě k tomu, myslivecká omáčka, no, koukám, teda!:-O Iljuso, ta roládka vypadá mňamózně!!:yes:

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo