20 receptů na rizoto: Pokrmy z rýže na mnoho způsobů jsou snadné na přípravu
Rizoto je tradiční italský pokrm z oblasti východního Piemontu, jehož základ tvoří kulatozrnná rýže, máslo, bílé víno, cibule a koření. Rýže se osmaží na olivovém oleji, zalije vývarem a vínem a vaří až do krémové konzistence.
Pro většinu lidí znamená rizoto jídlo z rýže, ale postup jeho přípravy není pokaždé podle italského receptu. Rýže jen tvoří základ celého pokrmu, do kterého se přidá vše, co ho ochutí a co máme rádi, i když se pak pravému rizotu vůbec nepodobá.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Čínské rizoto
- Paella
- Rizoto s gyrosem
- Kroupové "rizoto"
- Zapečené houbové rizoto
- Rizoto s lososem
- Rizoto s uzeninou
- Zeleninové rizoto
- Srbské rizoto
- Rizoto po mém
- Rizoto z vepřové konzervy
- Rizoto z trouby dle mého
- Špenátové rizoto s krevetami
- Zdravé bulgurové rizoto
- Krémové cuketové rizoto
- Risotto s červenou řepou
- Rizoto z kuřecích jater
- Dýňové rizoto pro nejmenší
- Rýžové rizoto s mletým masem
- Risotto Zafferano (šafránové rizoto)
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 9 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 23 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Komentáře