maso - bacha na Alberta :-(
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 3 hodinami
„Pekný deň, ja dnes varím koleno, vykostím a dám ešte piecť…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
15. 3. 2013 16:15
15. 3. 2013 15:53
15. 3. 2013 13:07
15. 3. 2013 10:40
Koukněte na Potraviny na pranýři, či jak se to přesně jmenuje a přejde vás chuť na všechno, tomu říkám dieta
14. 3. 2013 23:00
14. 3. 2013 22:10
14. 3. 2013 18:43
14. 3. 2013 11:19
Já jsem minulej týden vařila čevapčiči, měla jsem 1/2kg mletého masa od řezníka a protože se mi to zdálo málo, nechala jsem si koupit dalšího 1/2kg. Mama to koupila vakuované, a když jsem ty masa měla v míse vedle sebe, tak ten rozdíl neuvěřitelnej, jak v barvě, tak i v chuti... Takže u určitých surovin nekoukat na slevu a radši si připlatit u klasickýho řezníka (a kolikrát je ten řezník levnější než "výhodná cena" v marketu). Tolik za mě
13. 3. 2013 12:59
13. 3. 2013 12:34
13. 3. 2013 12:24
13. 3. 2013 12:13
13. 3. 2013 11:40