Partner webu Akademie…
- Jméno
- Kuchařka Akademie kvality
- WWW
- https://www.akademiekvality.cz
- Datum registrace
- 21. 10. 2021
Web Akademie kvality se zaměřuje na jednotlivé potraviny a jejich kvalitu. Jak rozpoznat ty opravdu kvalitní potraviny a suroviny a co sledovat na jejich obalu? Jako vodítka vám poslouží značky kvality.
Mezi nejznámější patří značka Klasa udělovaná ministrem zemědělství pro mimořádně kvalitní produkty. Ikonické červeno-modré logo můžete v tuto chvíli nalézt na více než 1000 produktech, jejichž kvalita je pravidelně kontrolována.
Regionální potravina upozorňuje na nejlepší výrobky od malých a středních lokálních producentů, které zvítězí v jednotlivých krajích a mají vazbu k danému regionu. Všechny oceněné regionální potraviny najdete na webu regionalnipotravina.cz.
Produkty oceněné značkou kvality BIO na sobě mají zelenou biozebru či biolist a signalizují nám, že se jedná o výrobky z rostlin, které nebyly ošetřeny zakázanými pesticidy a minerálními dusíkatými hnojivy, a produkty z živočichů, při jejichž chovu se respektují přirozené potřeby zvířat. Další informace, recepty a aktuality najdete na webových stránkách myjsmebio.cz.
Mezi další značky kvality patří Chráněné označení původu (CHOP), Chráněné zeměpisné označení (CHZO) a Zaručená tradiční specialita (ZTS).
Na webu akademiekvality.cz najdete odborné rady, tipy, chutné a nápadité recepty a také dětskou sekci s články, recepty a úkoly pro malé strávníky.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 18 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čočková polévka se zelím: Nesmí v ní chybět aromatická majoránka, uzená klobáska a zakysaná smetana, příprava je snadná
Holka u plotny radí: Jak na dušenou mrkev, aby chutnala všem? Zásadní jsou dvě suroviny!
Dokonalé saláty z podzimní zeleniny nebo luštěnin. Dáte přednost dýni, řepě nebo čočce?