20 receptů na rizoto: Pokrmy z rýže na mnoho způsobů jsou snadné na přípravu
Rizoto je tradiční italský pokrm z oblasti východního Piemontu, jehož základ tvoří kulatozrnná rýže, máslo, bílé víno, cibule a koření. Rýže se osmaží na olivovém oleji, zalije vývarem a vínem a vaří až do krémové konzistence.
Pro většinu lidí znamená rizoto jídlo z rýže, ale postup jeho přípravy není pokaždé podle italského receptu. Rýže jen tvoří základ celého pokrmu, do kterého se přidá vše, co ho ochutí a co máme rádi, i když se pak pravému rizotu vůbec nepodobá.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Čínské rizoto
- Paella
- Rizoto s gyrosem
- Kroupové "rizoto"
- Zapečené houbové rizoto
- Rizoto s lososem
- Rizoto s uzeninou
- Zeleninové rizoto
- Srbské rizoto
- Rizoto po mém
- Rizoto z vepřové konzervy
- Rizoto z trouby dle mého
- Špenátové rizoto s krevetami
- Zdravé bulgurové rizoto
- Krémové cuketové rizoto
- Risotto s červenou řepou
- Rizoto z kuřecích jater
- Dýňové rizoto pro nejmenší
- Rýžové rizoto s mletým masem
- Risotto Zafferano (šafránové rizoto)
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 12 hodinami
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Přečtěte si Zobrazit více
Naučte se pravé italské rizoto: Poznejte tři hlavní zásady přípravy krémové dobroty
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
Komentáře