Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
19 foto Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
14 foto Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář
12 foto Jan Punčochář připravil speciální hot dogy pro Oktagon: V prodeji bude 3000 kusů a vydávat se budou do 30 vteřin
Salátové okurky potřebují dobré hnojení: Pomůže mulč, naopak velké množství hnojiva a špatné dávkování škodí
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí
Roman Staša ustál moderátorské zemětřesení na Nově: Mám ve Snídani jeden velký problém, přiznal nedávno
Domácí knedlík připravený za půl hodiny: Hrníčková verze chutná skvěle, je rychle hotová a zvládne ji i kuchař amatér
Domácí kuřecí stripsy jako z KFC máte hotové hned: Hrníčkový recept na oblíbenou klasiku baví internet
9 foto Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
17 foto Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
28 foto Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
17 foto Food blogerka Chili: Už nepotřebujeme další recepty, spíš návod, jak se v té změti zorientovat
Mistrovství světa v hokeji i v jídle? Jen piva se prodalo za 50 milionů, padlo bezmála 40 tisíc porcí hranolek a 880 kg hořčice
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
7 foto Josef Maršálek upekl muffiny s třešněmi a šalvějí: Ta udělá velké divadlo, ale pozor si dejte na teplotu másla, radí cukrář
Penny dnes zavře dřív, aby se zaměstnanci mohli dívat na hokej. Dobře děláte, palec nahoru, reagují zákazníci
Jak správně zalévat okurky: Důležitá je teplota vody, čas i správný postup, aby rostliny perfektně prospívaly
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
Roman Staša radí, co si připravit k hokeji za 15 minut: Na toast použijte fígl s máslem, říká vítěz MasterChefa