„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Video Hodnocení Jakou mouku dát do těsta na litý perník? Podle videa se povede i začátečníkům 11. 6. 2024
4 foto Hodnocení 1× Jak zpracovat moruše. Chutné, ale méně známé ovoce si zaslouží více pozornosti 9. 6. 2024
Video Hodnocení 2× Z jaké mouky se peče bábovka? Podle videa tradiční moučník zvládnou i začátečníci 3. 6. 2024
7 foto Hodnocení 17× Okurky hadovky: Jak se o ně starat a čím se liší od jiných okurek 7. 6. 2024
9 foto Hodnocení 2× Jak pěstovat květák. 10 tipů pro úspěšné pěstování oblíbené košťáloviny 7. 6. 2024
Hodnocení 13× Mochyně peruánská je oblíbenou raritou našich zahrádek. Co potřebuje, aby plodila? 6. 6. 2024
12 foto Hodnocení 1× 7 receptů na džemy a marmelády z letního ovoce: Připravte si zásoby na celou zimu 6. 6. 2024
12 foto Hodnocení 5× Jak pěstovat majoránku? Tato bylinka je v naší kuchyni nepostradatelná 6. 6. 2024
5 foto Hodnocení 1× Hlávkové zelí v naší kuchyni: Je levné, chutné, zdravé a dostupné po celý rok 4. 6. 2024
Video Hodnocení 4× 7 videoreceptů na nejlepší dipy: Užijte si báječné letní grilování naplno 4. 6. 2024
6 foto Hodnocení 2× Červnové pranostiky: Medardova kápě, čtyřicet dní kape. Lidová moudrost oslovuje i nás 3. 6. 2024
6 foto Hodnocení 2× Jak se starat o užitkovou zahradu v červnu. Zaléváme, odplevelujeme a sklízíme ovoce 3. 6. 2024
6 foto Hodnocení 2× 5 tipů, jak uchovat kopr na zimu: Nať skvěle ochutí tradiční polévky i omáčky 4. 6. 2024