Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 5 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 5 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 9 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
4. 2. 2017 13:34
16. 4. 2011 16:12
Říkala, že to bude škodlivé, tak jsem s ní ještě chvilku polemizovala, že v nerezu se normálně vaří a nepatří k nejlevnějším hrncům, ale stejně jsem jí to nevymluvila...
16. 4. 2011 16:02
16. 4. 2011 15:58
Jo, a HLINÍK se přece odstěhoval do Humpolce, tak ho necpi k masu ....
16. 4. 2011 02:48
Jarmil: možná Vám to měklo spíš časem a ne 20 příbory
23. 3. 2011 15:10
23. 3. 2011 15:01
23. 3. 2011 12:35
23. 3. 2011 12:26
23. 3. 2011 12:21
23. 3. 2011 12:21
Zkuste přidat malého panáka rumu nebo na špičku nože prášku do pečiva.
23. 3. 2011 12:15
Kdysi se říkalo hodit k masu hřebík,ale já to nikdy nezkoušela
23. 3. 2011 12:12
23. 3. 2011 12:06
23. 3. 2011 12:03
já doma býka mám..manžela..teda jako znamení zvěrokruhu
1 2 Další