Nero
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak na skvělé dýňové rizoto? Jeden krok určitě nevynechávejte!
Prezident Masaryk a jeho skromný jídelníček: „Tatíček“ národa jedl jen třikrát denně a miloval jednoduchou bílou polévku
Pažitka je výborná v tvarohové pomazánce, ale skvěle dochutí i bylinkové máslo
10. 12. 2012 23:09
250 g másla,1 vejce,1 vanilkový cukr, 300 g hladké mouky, citronová kůra,čokoládová poleva,100 g moučkového cukru
Máslo, vejce, vanilkový cukr a moučkový cukr vyšleháme do pěny. Přidáme citronovou kůru a prosátou mouku. Těsto důkladně vymícháme. Připraveným těstem naplníme sáček a na plech s pečícím papírem stříkáme různé tvary
10. 12. 2012 22:16