Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 14 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes netradiční oběd,polévka vývar z nutrie s…“ Simona Skolakova, před 18 minutami
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 23 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, 13. 5. 2024 11:42
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 19 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 22 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak na rychlý oběd do 10 minut? Špagetová hnízda jsou šťavnatá, levná a skvěle zasytí!
Halloweenské recepty: Vyzkoušejte strašidelné prsty nebo duchařské pusinky
Velký přehled vinobraní 2023: Kde ochutnáte nejlepší burčák, kde zažijete retro časy a kudy projde sám Karel IV.
12. 3. 2014 11:58
12. 3. 2014 11:08
Jezdite lyzovat do Jizniho Tirolska, nebo do Jizniho Tyrolska ? Proste v Lidlu to zvorali.
12. 3. 2014 11:01
12. 3. 2014 10:53
Kromě toho název tyrolský špek není odvozen od žádného italského hradu (jaká by tam byla souvislost?), jedná se o tradiční produkt tyrolských rolníků Nenechte se balamutit nějakými nesmysly Tohle je fakt nedůstojná diskuse a já nechápu, co obránci Tirolského špeku tak vehementně brání.
12. 3. 2014 10:47
12. 3. 2014 10:45
12. 3. 2014 10:15
12. 3. 2014 09:36
12. 3. 2014 09:31
12. 3. 2014 08:14
Už vidím, jak se dočkáme Parisského salátu nebo Londonských řezů! Přijde Vám to směšné? Je to ale přesně to samé jako Tirolský špek. Nechápu, proč nejde upozornit na chybu a v tichosti ji odstranit. Proč se tomu autoři tolik brání a proč mají tolik zastánců.
11. 3. 2014 23:54
Copak jste zde jediná Viktorka-čistička?
...Colombo se pozastavoval nad tím, že mu to některá (v názvu receptu) udělala z měkkého na tvrdý
11. 3. 2014 22:29
11. 3. 2014 22:16
http://www.toprecepty.cz/recept/38607-kotleta-plne...
"někdo" smázl komentář autora rcp
Colombo65 (Otto Plášek):
Na vašem místě bych to napsal přímo do receptu
11. 3. 2014 19:00
Taky jsem zaznamenala nějaké nově příchozí /asi MMB/ a jejich agresívní postoj, velmi zajímavé
11. 3. 2014 18:56
Jsem potěšena, že se přece jen ozvalo několik příznivců o zachování solidní češtiny. A úrovně na těchto stránkách.
Chápu, že je to především autorova záležitost. Bohužel, je zde dalších X lidí a na ně tyhle nedostatky dopadají také - nemyslíte? Je to vizitka nás všech celého webu.
Myslím také, že moderátorky nejsou od toho, aby opravovaly i-y. Některé recepty jsou tak zbrkle podávané, že snad je lepší vrátit autorovi. Zpravidla se taky nejedná o nic zajímavého.
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další