Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: děkuji, Juli, za recept. Zkusím je udělat.…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Králičie pečienky som urobila tak, že som si…“ Julia Oskerova, před 9 hodinami
„Přišly na celé odpoledne děti a děda už dělá palačinky“ tara23, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Arabský salát fattoush voní exotickým kořením a je plný zeleniny. Křupavost zajistí navíc i osmažené kousky pity
Co vařit dětem při chřipce a nachlazení? Na nohy je postaví silný vývar i vitamínové smoothie
Holka u plotny radí: Jak udělat nejlepší plněné papriky? Jedna surovina vás asi překvapí!
15. 10. 2010 12:53
15. 10. 2010 12:47
15. 10. 2010 12:45
Proto mi připadá zbytečné se zabývat tím, kolik který recept bude mít bodů, kolikrát na něj kdo klikne, přečte a nebo uloží. To je každého věc a jestli chce někdo bodovat, ať boduje, kdo chce komentovat, ať komentuje a jestli chlapci tu někoho za snahy odmění, tak mu tu cenu přejme. Já si myslím, že nad toto vše, jak by to mělo a nemělo být, zda to je či není objektivní, bychom se měli povznést, být rádi a vděčni za každý nový den, kdy si můžeme něco dobrého uvařit. Třeba právě tady z Topek.
15. 10. 2010 12:12
Myslím, že třeba já jsem příkladem toho, že bodování není především o "kamarádšoftech", protože si téměř s nikým soukromě nepíšu, určitě ne soustavně, na pokec jsem zašla občas (teď už mě, přiznávám, nějak neláká, důležité zprávy tam stejně zapadnou...), kromě jednoho setkání s Maris nikoho osobně neznám a tudíž soudím, že body dostávám opravdu za kvalitu receptu...
S těmi oblíbenými recepty... já si třeba ukládám recepty bez fotky, abych ji případně mohla přidat a potom je odstraním...
15. 10. 2010 11:51
Chtěla zdůraznit (někdy) zbytečně, jen tak udělené body......když nevíte, jak jídlo chutná. A že ona boduje jen jídla, která uvaří. - Tak její slova nepřevracejte, prosím.....pak už se tu můžem jen pohádat což nikdo nechce, že?......a tím udělat radost spoustě škodolibých lidiček, kteří to rádi kdykoliv vzpomenou a vytáhnou na světlo.
15. 10. 2010 11:48
Bodovat až po uvaření - ideální, ale v praxi nereálné. Já např. jsem už napsala spoustu kladných komentářů a dala spoustu bodů i u receptů, o kterých vím, že podle nich vařit nebudu, protože by mi to rodina kvůli nějaké surovině / např. děti játra, ledvinky / nejedla, ale to neznamená, že recept není skvělý a nevidím důvod, proč to autorovi nesdělit. Hodnotit podle Oblíbených bych pokládala za zavádějící, protože např. ráno si tam dám nějaké nové recepy, které jsem zhlídla jen letmo, aby mně do večera někde nezapadly a když mám potom večer čas, přečtu je pozorněji a když mě nezaujmou, zase je z oblíbených třeba i ten samý den odstraním.
Souhlasila bych s tím, kdyby bylo možné vidět, kolikrát byl recept otevřen, ale body bych zachovala.
To, že se tu boduje někdy nekriticky je nejvíc vidět u receptů, kdy někdo dá maso na pánev, zasype nějakou kupovanou směsí s honosným názvem a body se hrnou - určitě ne kvůli receptu, protože to vlastně recept ani není, ale kvůli jménu autora a někdo tady neznámý by byl za to rozcupován na kousky.
Jak už tady hodně lidí napsalo, i pro mě jsou důležitější komentáře než body, ale co si budeme povídat - mám z nich radost a nejvíc mě potěší, když někdo uvaří, dá si práci s tím jídlo vyfotit a přidat fotku.
Myslím, že opravdu objektivní hodnocení se nenajde.
15. 10. 2010 11:45
15. 10. 2010 11:31
Dělejte jak myslíte,já dokud adminy nezmění pravidla zůstanu u svého způsobu hodnocení a komentování.
15. 10. 2010 11:20
15. 10. 2010 11:17
15. 10. 2010 11:01
15. 10. 2010 10:53
15. 10. 2010 10:46
Okrem toho mi na bodovani nezalezi, ale tato komunita tak funguje, tak sa prisposobujem... bodujem zasadne recepty, ktore odskusam a ak chuti, tak napisem aj komentar... komentar je omnoho cennejsi ako nejaky bod.
mozno by novacik mal dostat nejake ine vyhody, ale napr 3mesiace nejake EXTRA bodovanie... ale na co je to dobre?
15. 10. 2010 10:39
15. 10. 2010 10:32
Pokud mám čas, tak projedu nové recepty a okomentuji, co je pro mě zajímavé a pokud ho nemám, tak rozhodně nevyhledávám recepty které mi ušly a zpětně je neboduji jen proto, že vím, že ten či ta, dělali to či ono.
Nehledě na to, na světě jsou důležitější věci, než bodování u receptů...... nemyslíte?
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další