Komentáře netýkající se přímo receptu http://www.toprecepty.cz/recept/42105-nivo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 15 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 16 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 21 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 19 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Pečená kachna je podle odborníků nejlepším masovým jídlem ve střední Evropě: Příprava však má svá pravidla
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni
Hubnutí žen po padesátce má svá pravidla, říká Margit Slimáková. Nejvíce škodí opakované diety, varuje expertka
19. 3. 2015 23:01
Výtky k receptům se budou psát výhradně soukromým vzkazem autorovi - Pokud jde o výtku k názvu receptu, chybu v textu atd., nikomu toto v komentářích nepomůže jídlo uvařit ani vylepšit, je to podle mě čistě informace pro autora receptu. Pokud to však bude výtka, která může ostatním pomoci, tak určitě do komentářů patří.
Co říkáte?
19. 3. 2015 22:41
Zapomínáš, že tohle je kuchařský web, sice amatérský, ale hlavní náplní jsou právě ty recepty, o ty tu jde (mělo by jít) především
19. 3. 2015 22:32
Hezký zbytek večera, dobrou noc, já brzy vstávám
19. 3. 2015 22:28
A počáteční upozornění na nějaké chyby - v tom právě spíš vidím posun a pomoc. Ne, to alibistické omlouvání...bla, bla, bla je nová.
Stejně mi přijde, že poslední roky všechny nové autorky jsou spíš arogantní a veledůležité. Podle mně, k tomu právě moc tolerance nemám a nikdy mít nebudu. Snažím se chovat slušně a otevřeně, ale ne strkat hlavu do písku
A pěkný večer
19. 3. 2015 22:20
Hlavně pro začátečníky.kteří jsem dají recept,pravda kolikrát je tu vícekrát,ale vžijte se do člověka ,který sem chce dát svůj 1.receptík on si myslí,že prvnínevyzná se,neví co ho tu čeká a za chvíli se objeví snůška kritiky a tolikrát takové,že chápu to,že ten človíček se jen brání,protože to myslel dobře a my místo abychom mu pomohli,protože už víme o co jde,tak mu dáme co proto a ruku na srdce kolikrát velmi nevybíravěv tom jsem myslela toleranci nic víc nic míňjen se podívej na pár receptů.!!!!
Já netvrdím,že nejsou tu též lidi,kteří nechtějí ctít pravidla topek,to už je ale jiná kategorie lidí
Víc nemám co dodat,je to jen a jen můj názor aten sand ještě říci můžu
19. 3. 2015 22:16
19. 3. 2015 22:13
19. 3. 2015 22:08
Praxe, která tu byla před 5ti lety - plácání po ramenou, kámošky hezky spolu, chválit si i naprosté banality, při nejhorším se nevyjadřovat a to považujete za tolerantní. Já to považuju za licoměrné a za falešné kamarádství. Protože moje kamarádky mi naprosto upřímně napíšou nebo řeknou, když udělám nějakou "botu". A taky jejich případnou pochvalu můžu vzít jako vážně míněnou a ne jen ze slušnosti. Rozumí vaření mnohdy lépe než já, takže jejich připomínky beru jako svoji školu a posun kupředu. Jsou přímé jako já a já jsem ráda, že je mám.
19. 3. 2015 21:58
Pokrytectví a sladkobolné plácání po ramenách je projevem zdejších alibistů.
19. 3. 2015 21:58
19. 3. 2015 21:51
Také si myslím, že tzv. pravidla by měla být pro každého stejná ať se týká názvů /někdy fakt otřesných/ nebo čehokoliv.
A těch užívaných zdrobnělinek a přeslazování v komentářích mě celkově občas přijde, že jsem si spletla web
A ještě pozn. diskuze je od slova diskutovat, ať má každý třeba jiný názor, ne brát jako rýpání, útočení apod.některých hlavně směrem k žížale.
Pěkný večer
19. 3. 2015 21:50
19. 3. 2015 21:47
Jasně se teď ukázalo,jak by to nemělo býti,co vyvolává pak nesváry
Já jsem tvému příspěvku porozumněla,bohužel někteří né
A tal je to i pod recepty
Jarko já můžu jen jedno říci,že pokud argumentuješ názvem receptu,tak pak si myslím,že by tady nebylo pomalu 38tisíc receptůSpousty jich tu je podobných né-li stejných,ale tak jako dnes se před 5lety do nikoho tolik nepuoštěl a těm lidem to prošlo,vyvolávají se jen žabomyší války,bohužel
19. 3. 2015 21:37
Vím, žes to myslela obecně a píšu ti to sem, abys viděla, že to nenapadlo jen Jarku (která ho, jsem přesvědčená, taky nevztáhla na sebe - to jen ta formulace vět a zvolená vzletná slova).
Přeju ti hezký večer
19. 3. 2015 21:23
Předchozí 1 … 3 4 5 6 7 8 Další