Zlatý klas
Zlatý klas je originální krémový prášek s vanilkovou příchutí. Vyrábí se na Slovensku, je podobný… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zlatý klas je originální krémový prášek s vanilkovou příchutí. Vyrábí se na Slovensku, je podobný… Číst dál
Kornout se zmrzlinou patří k letnímu osvěžení, ale tuto dobrotu si můžeme v obchodech koupit po… Číst dál
Ztužené tuky jsou ty, které na rozdíl od másla při pokojové teplotě zachovávají pevnou konzistenci.… Číst dál
Zubrovka je orginální, silně aromatická vodka, nazlátlé barvy. Pochází z Polska, na etiketě se… Číst dál
Žabí stehýnka jsou historicky svázána s francouzskou kuchyní, ale našli bychom je i v mnoha dalších… Číst dál
Žahour je sladká omáčka z rozvařeného ovoce, smetany a cukru. I když se ovoce může použít různé,… Číst dál
Drůbeží, vepřové i hovězí žaludky se od sebe liší velikostí i použitím. Drůbeží jako droby můžeme… Číst dál
Žampionů existuje více druhů, některé z nich mohou být i jedovaté. Pečárka polní, také zahradní,… Číst dál
Kdo by neznal skvěle upečená žebírka, která jsou obalená šťavnatým masem. Jsou to kosti s kouskem… Číst dál
Želatina je beztvará hmota, bez pachu, která nabobtná ve vodě. Používá se jak při domácím vaření,… Číst dál
Želé je látka živočišného původu, pokud se kapalina přidá do želatiny, nebo přírodního charakteru,… Číst dál
Žemle (oblastně bandur nebo bandor) je menší pečivo ze světlého nekořeněného pšeničného těsta,… Číst dál
Žemlovka je oblíbené sladké jídlo, které není náročné na suroviny, protože ho obvykle děláme ze… Číst dál
Žervé, francouzsky gervais, je minimálně solený nebo nesolený, šlehaný měkký krémový sýr ze sladké… Číst dál
Žinčice je známý slovenský nápoj z ovčího mléka, podobný kefíru. Je vedlejším produktem při výrobě… Číst dál
Žitný chléb je obvykle hustší než chleba z pšeničné mouky. Vyrábí se z různých podílů žitné mouky.… Číst dál
Žlutý meloun je nejběžnějším medovým melounem a lze jej koupit v mnoha velikostech. Tvarem… Číst dál
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Královské chutě: Princezna Diana milovala obyčejné špenátem plněné brambory. Tohle je její oblíbený recept
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!