Candát s kedlubny
Recept ještě nebyl hodnocenRybí filety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Kedlubny oloupeme, nakrájíme na menší kostičky a osmahneme na 1 lžíci másla. Zalijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybí filety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Kedlubny oloupeme, nakrájíme na menší kostičky a osmahneme na 1 lžíci másla. Zalijeme…
Filety z candáta pokapeme citronovou šťávou, osolíme a uložíme do chladničky asi na 30 minut odležet.Do jedné misky rozklepneme vejce, přidáme mouku, koření na ryby a…
Rybí maso má urputné odpůrce i nadšené vyznavače. Leckterého z odmítajících může tato úprava přesvědčit, že rybí maso je kromě zdroje zdravotních benefitů i velmi chutné…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Jak připravit formičky na pečení cukroví? Nové je dobré vypálit v troubě, starší vyčistit solí a dalšími přípravky ze spíže
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu
Nevyhazujte kávovou sedlinu! Poslouží proti zápachu i jako hnojivo pro kytky