Lívance s omáčkou z lesního ovoce a se zmrzlinou
Recept ještě nebyl hodnocenŠmakouna jemne nastrouháme, smícháme se zákysem, žloutkem, moukou a nakonec vmícháme sníh z jednoho bílku. na pánvi s olejem tvoříme lívanečky, které osmažímez obou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 121 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 17 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 33,33 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Šmakouna jemne nastrouháme, smícháme se zákysem, žloutkem, moukou a nakonec vmícháme sníh z jednoho bílku. na pánvi s olejem tvoříme lívanečky, které osmažímez obou…
Uvaříme si kávičku a necháme vychladit. Přidáme asi 2 lžice nanukáče a vyšleháme. Zdobíme šlehačkou a trochou skořice.
Banány oloupeme, rozmixujeme, přidáme 1/2 nanukového dortu - klasický nanukáč a 1/2 litru mléka. Vše rozmixujeme ponorným mixérem a můžeme podávat. Cukr netřeba,…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Klasiky ze školní jídelny: Tradiční křenová omáčka, jemná i řízná zároveň
Předpěstování rajčat krok za krokem: Chce to zalévat 3x týdně, větrat i včas semenáče přesadit, pak bude úroda jak víno!
Droždí nepatří jen do pečení: Udělejte si z něj pomazánku, knedlíčky i polévku. Vše levně a rychle