Vajíčkový salát (jednoduchý)
Recept ještě nebyl hodnocenMáte - li chuť na rychlý a vydatný salát k snídani nebo svačině, můžete si připravit třeba tento jednoduchý vajíčkový salát. Díky hořčici, cibuli a kyselým okurkám je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte - li chuť na rychlý a vydatný salát k snídani nebo svačině, můžete si připravit třeba tento jednoduchý vajíčkový salát. Díky hořčici, cibuli a kyselým okurkám je…
Rozlítaní ptáčci jsou oblíbená varianta přípravy hovězího masa. Zvlášť pokud použijeme tlakový hrnec, lze tento recept lehce připravit a mít během hodinky na stole. …
Nevíte jak připravit skvělé ražniči z vepřového masa? S naším receptem to zvládne každý. Maso, cibule, paprika, klobáska a slanina na jedné špejli, pěkně vedle sebe.…
Nevíte jak připravit skvělé ražniči z vepřového masa? S naším receptem to zvládne každý. Maso, cibule, paprika, klobáska a slanina na jedné špejli, pěkně vedle sebe.…
Nezapomenutelná retro dobrota, která se těší velké oblibě dodnes, to je salámová pomazánka. Připravenou ji máte raz dva a surovin budete potřebovat jen pár. Není to…
K jemnému kuřecímu masu se pórek velice hodí. Výraznější chuti dosáhneme přidáním hořčice, muškátového květu a česneku a nakonec směs zjemníme trochou smetany. Podáváme…
Jogurt se při přípravě masa postará o křehkost a zachování šťavnatosti. Můžete se o tom přesvědčit sami, pokud si si podle našeho receptu usmažíte kuřecí řízečky s chutí…
Znojemská omáčka je velmi oblíbená klasika, tak není divu, že vynalézavé kuchařky sepsaly už pěknou hromádku variací. Zkuste rychlou a jednoduchou variantu na …
Vepřová plec je jemné maso, které je snadné na přípravu a má mnoho variant, jak si na ní pochutnat. Vyzkoušejte tuto rychlou smetanovou omáčku s kořenovou zeleninou,…
Jednoduchý recept na křupavé zlatavé karbanátky se sýrem. Vyzkoušejte k víkendovému obědu, se zeleninou k večeři a nebo pro návštěvu na syté pohoštění. Recept si jistě…
Hledáte pochoutku k pivu? Není nic jednoduššího, než připravit tatarák z olomouckých tvarůžků. Všem se budou po této dobrotě sbíhat sliny. Ale zřejmě nebude součástí…
Vepřové srdce nemusí být opomíjenou surovinou - pokud ho umíme chutně připravit. Základem je pečlivé očištění masa, trpělivé povaření a skvěle vychucená omáčka. Přesně…
Ale ať už chcete oslnit kohokoli, s dobrým řízkem se vám to povede vždycky, protože vegetariáni jsou stále ještě v menšině. Vyzkoušejte obrácené řízky z kuřecího masa.…
Základní pomazánka z konzervy rybiček je jednoduchá a zvládne ji každý. Rybičková pomazánka je základ svačin a snídaní. Když místo majonézy vmícháte do základu žervé,…
Rolády jsou oblíbeným pokrmem, zvlášť pro svou variabilnost, kdy můžeme použít různé náplně podle našich chutí. My máme nejoblíbenější tuto vepřovou s náplní z uzenin,…
Z masa a zbytku surovin řádně prohněteme směs, kterou dochutíme a necháme půl hodiny odležet. Mezitím nakrájíme mrkev, celer a cibuli na kousky.Z masa utvoříme kuličky a…
Pečené brambory jsou velmi oblíbenou přílohou, zejména když jsou pěkně křupavé. Tentokrát ale obětujte křupavou kůrku a upečte je s cibulí a žampiony. Právě cibule jim…
Variací na pomazánky není nikdy dost. Uzená makrela s výraznou chutí dijonské hořčice, k tomu kyselost nakládané okurky , vše zjemněno máslem a vajíčkem. Chléb s touto…
Pomazánky na chlebíčky nemusíme kupovat, můžeme si je z jednoduchých surovin připravit i doma. Tato pomazánka na chlebíčky není pracná ani složitá, zvládne ji každý. A…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran, potřeme sojovou omáčkou a hořčicí. Dáme na pánev a na rozehřátém oleji smažíme doměkka.
Kvalitní uzená šunka, máslo, jemná smetana a hořčice pro pikantní tečku - ušleháním těchto surovin vznikne nadýchaná pěna. Ozdobným kornoutem ji nanášíme na chlebíčky…
S příchodem léta začíná grilovací sezóna a kuřecí maso v marinádě k ní bezpochyby patří. Kombinace jogurtu a příjemně aromatického koření dodá masu zajímavou chuť a…
Zbyl vám po víkendovém obědu kus pečeného masa a lámete si hlavu, jak ho zužitkovat? Doplňte ho cibulí, hořčicí a kečupem, vytvoříte tak lahodnou pomazánku, která chutná…
Jedno z nejdokonalejších jídel domácí kuchyně, u kterého si řeknete ,,a přitom taková blbost". V jednoduchosti je zkrátka síla, a to věděly už naše babičky. Pár…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Buchtičky s krémem: Hrnkové těsto usnadní přípravu vláčných buchtiček a s voňavým vanilkovým krémem chutnají jak od babičky
Jak vznikl radler? Pivo ředěné limonádou mělo možná zamaskovat problém jednoho hospodského