Bedlový toust
Recept ještě nebyl hodnocenChlebíky opečieme nasucho z oboch strán v hriankovači alebo na panvici.Na oleji z oboch strán opečieme klobúky bedlí, posypeme ich drvenou rascou z oboch strán, vždy z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chlebíky opečieme nasucho z oboch strán v hriankovači alebo na panvici.Na oleji z oboch strán opečieme klobúky bedlí, posypeme ich drvenou rascou z oboch strán, vždy z…
Listy mangoldu natrháme na menšie kúsky a rozložíme na taniere.Posypeme na kocky nakrájaným pomarančom.Jogurt rozmiešame s cukrom, šťavou a prelejeme šalát.Posypeme…
V miske zmiešame na tenké kúsky nakrájaný zeler, na malé kocôčky narezané jablká a hrozienka.Jogurt zmiešame s horčicou, olejom a korením a vmiešame do šalátu.Jednotlivé…
Batáty oloupeme, nakrájíme na kolečka a rozložíme je na plech s pečicím papírem.Potřeme je olejem, osolíme, vložime do předehřáté trouby a pečeme při 180 °C cca 15-20…
Zemiaky nakrájame na hranolčeky.Pridáme kukuricu, hrášok, nasekanú vňať a na kocky nakrájané paradajky.Jogurt premiešame so strúhaným chrenom, korením, soľou a olejom. …
Ošúpanú cviklu nakrájame na kolieska asi 7-8 mm hrubé. Okrúhlou vykrajovačkou vyrežeme väčší stred (použijeme vykrajovačku na cukroví) tak, aby nám ostalo medzikružie…
Nejprve začneme připravovat knedlíčky. Rozehřejeme pánev, dáme olej a orestujeme pórek nakrájený na kolečka do zezlátnutí. Vmícháme propláchnutý a okapaný hrášek a ještě…
Muffiny se staly hitem internetového pečení pro jejich snadnou přípravu a výbornou chuť. Existuje mnoho variant, jak si je připravit. Ideální je pokud se pečou v…
Salát, který lehce připravíte z dostupných surovin. Luxusnější krevety vyměňte za "krabí" tyčinky, doplňte salát, chutný dresing i přízdobu. Nezapomeňte na pečivo. Jen…
Mísu vymažeme máslem a na spod dáme nakrájené tatranky.Poté v hrnci vaříme dýni s hrnkem jablečného džusu asi 15 minut. Dýni dáme na tatranky.Všechny suché suroviny…
Oslavte Velikonoce s tímto beránkem, který je tradičním symbolem tohoto svátku. Každý kousek vás naladí na domácí pohodu a přinese nejen chuťový zážitek.
Beránek jakožto jeden z velikonočních symbolů by přece neměl na svátečním stole chybět. Tento sněhem zdobený beránek je z těsta, které zvláční jogurt a ovoní jej…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Festival Aromaterapie & Bylinky zve na workshopy, aromajarmark a bylinkové speciality
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle