Vepřová pečínka s bylinkovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenMaso opláchneme a osušíme. Na povrchu příčně nařízneme ve vzdálenosti 2-3cm do poloviny výšky masa. Pak maso osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso opláchneme a osušíme. Na povrchu příčně nařízneme ve vzdálenosti 2-3cm do poloviny výšky masa. Pak maso osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky…
Vepřové karé nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran a osmahneme na oleji s kouskem másla a větvičkou tymiánu.Hotové maso vyjmeme, dáme do mísy…
Z vepřové pečeně si ostrým nožem vyrobíme plát, ten mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením s bylinkama, česnek si utřeme a natřeme po celém…
Maso nakrájíme na nudličky, petrželku nasekáme, šalotku a obě kapie na kostičky, 2 stroužky česneku prolisujeme a žampióny jen překrojíme na půlky.Na oleji usmažíme…
Nejprve namočíme nalámané tyčinky do rozšlehaného vajíčka s mlékem, nejlépe přes noc, aby hodně nasákly. Na oleji zpěníme jednu cibuli s polovinou slaniny a přidáme na…
Troubu jsem zapnula na 150°C (necelých, ukazatel byl lehce před 150). Na talířku jsem rozmíchala nasekaný rozmarýn s hořčicí, solí a pepřem. Do omytého a osušeného…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe slaninou. Pevně svineme a sepneme párátkem. Závitky opečeme na sádle doměkka. Vyjmeme a přikryjeme alobalem.Do výpeku…
Plněný vepřový řízek, to je splněný sen všech labužníků. Teprve po jeho rozkrojení uvidíte pestrou mozaiku barevné náplně a ucítíte vyváženou vůni všech dobrot na vašem…
Tenoučké plátky vepřové pečeně budou při této úpravě perfektně jemné. Navíc zůstanou šťavnaté. Přidejte bulgur a vzniklou žampionovou omáčkou všechno na talíři bohatě…
Přidáno před 40 minutami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Houbové nočky či halušky na cibulce: Rozpuštěná slanina dodá jedinečnou chuť a haluškovač lze snadno nahradit
Tajemství elixíru dlouhého života? Střeží ho mniši z kláštera Grande Chartreuse
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená