Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prsa kachní - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bylinková kachní prsa

Bylinková kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kachní prsa očistíme a ostrým nožem do jejich kůže (ne až do masa!) nařežeme mřížku. Prsa pokmínujeme, jemně osolíme a necháme na talířku odpočinout cca 30 minut, ale už…

recepty73

60 min

Sladko-pikantní kachní prsa

Sladko-pikantní kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Prsa naložíme. Napřed jejich kůži mírně nařízneme do mřížky. Do hmoždíře dáme sečuánský pepř, rozmarýn, tymián, zázvor, chilli semínka a rozdrtíme. Touto směsí potřeme…

Kachní prsa s portskou omáčkou

Kachní prsa s portskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ostrým nožem nakrájíme kůži na prsou na malé kostičky tak, abychom prořízli kůži se sádlem ale neřízli do masa - vytekla by nám šťáva. Do zářezů vetřeme koření a sůl.…

Dooga

20 min

Marinovaná kachní prsa se zeleninou

Marinovaná kachní prsa se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Očištěné kachní prso pokrájíme na nudličky, které necháme naložené dvě hodiny v marinádě, umíchané z medu, octu, sojovky a rozetřeného nebo nastrouhaného česneku. Během…

Kachní prsa na jablkách

Kachní prsa na jablkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kachní prsa, která jsme nechali ohřát na pokojovou teplotu, omyjeme, osušíme, kůži pokrájíme ostrým nožem na mřížku, osolíme a opepříme. Pánev bez tuku rozpálíme, kachní…

Kachní rámen

Kachní rámen

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kachní vývar - omytý kachní skelet, zbavený biskupa, přivedeme ve vodě k varu, sebereme vysrážené bílkoviny, přidáme houby šitake, řasu nori a na mírném plameni vaříme…

Tydlenudle

290 min

Kachní prsa s brusinkami

Kachní prsa s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso si očistíme a nařežeme kůži. Vmasírujeme koření, pokapeme pár kapkami oleje a necháme odležet několik hodin.Pak maso na pánvi opečeme. Na každém záleží, jak kdo má…

1 2 3 4

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více