Uzený vývar s pohankou, špenátem a medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi jednoduchá příprava do dvaceti minut, například pro všední den. Pár jednoduchých surovin, které bude stačit přidat k vývaru a polévku máte na stole.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velmi jednoduchá příprava do dvaceti minut, například pro všední den. Pár jednoduchých surovin, které bude stačit přidat k vývaru a polévku máte na stole.
Krabí tyčinky jsou v naší kuchyni stále populární. Můžete z něj připravit třeba i tyto smažené placičky. K nim podávejte vychlazený bramborový salát s rajčaty, baby…
Mezi oblíbené jarní pokrmy patří i nádivka, do které přidáváme čerstvé jarní listy. Tato nádivka voní po uzeném mase, díky sněhu je dobře nadýchaná a ochutíme ji…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Dokonalý velikonoční beránek: Z jakého těsta jej upéct a jak jej bez úhony vyklopit z formy?
Německá bílá klobása vznikla díky kocovině! Jak tuhle delikatesu uvařit?