Sýrové řezy z quinoy a čočky
Recept ještě nebyl hodnocenQuinou propláchněte na sítě důkladně vodou, nasypte ji do hrnce společně s 2 lžičkami olivového oleje. Přidejte i obě čočky a restujte na středním plameni pár minut.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Quinou propláchněte na sítě důkladně vodou, nasypte ji do hrnce společně s 2 lžičkami olivového oleje. Přidejte i obě čočky a restujte na středním plameni pár minut.…
Pórek nakrájíme nadrobno a podusíme na másle doměkka. Poté jej v míse smícháme s tvarohem, vejcem, moukou, solí a pepřem. Z těsta utvoříme asi 9 malých knedlíčků, které…
Prsia rozkrojíme na polovicu pozdlžne, ale nedokrojíme. Osolíme, okoreníme a opaprikujeme. Plnku pripravíme zmiešaním uvedených ingrdiencií. Naplnené kuracie prsia dáme…
Kynuté těsto: Do hrníčku s mlékem rozdrobíme droždí, přidáme cukr a v teple necháme vzejít kvásek. Místo mléka můžeme použít i vlahou vodu. Do mísy prosijeme mouku,…
V hrnci rozpálíme olej. Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na oleji. Stroužek česneku rozdrtíme (nemusí být na jemno) a přidáme k cibuli, promícháme a…
V hrnci na olivovém oleji necháme zesklovatět najemno nasekanou cibuli. Přidáme kolečka nebo kostičky mrkve, olej z rajčat a krátce restujeme. Přidáme rajčata z konzervy…
Očištěné maso nakrájíme na velikost soust.Zeleninu očistíme a papriku nakrájíme na proužky, cuketu na půlkolečka, cibuli na měsíčky, rajčata přepůlíme a česnek nasekáme…
Stehna protáhneme špekem a česnekem obaleným v pepři. Pak stehna osolíme a jemně opepříme. Na sádle stehna opečeme a vložíme do pekáče.Do výpeku přidáme nakrájený špek…
Využijte nekonečných možnosti, které cukety nabízejí. Palačinkové těsto doplněné cuketami sice musíme na pánvičce roztírat, ale to mu neubírá na jeho lehkosti. Společně…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Dokonalé cukroví bez lepku: Vláčné pracny, voňavé linecké i kořeněné perníčky chutnají božsky a skoro jako ty „pravé“
Jak jedli prvorepublikoví četníci? V kasárnách frčely tzv. republikánské řezy
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek