Zapékané romanesco
Recept ještě nebyl hodnocenRomanesco rozdelíme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Palacinky upečieme klasicky bez cukru.Zapekaciu misku trošku vymastíme olejom. Na polovičku palacinky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Romanesco rozdelíme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Palacinky upečieme klasicky bez cukru.Zapekaciu misku trošku vymastíme olejom. Na polovičku palacinky…
Usmažené tenké palačinky poskládat a ozdobit podle vlastní fantazie.
Uděláme větší palačinky potřeme marmeládou nandáme doprostřed zmrzlinu,na kraj zmrzliny čtvrtky broskví,přehneme posypeme moučkovým cukrem ozdobíme šlehačkou a posypeme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Valašské frgále podle Petry z MasterChefa: Recept na koláče, které rozplakaly i drsného porotce Radka Kašpárka
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?
Jak na výrobu domácího jogurtu bez jogurtovače? Teplota a trpělivost jsou hlavní zbraně