Čočkový hrnec s jehněčím
Recept ještě nebyl hodnocenJehněčí maso nepatří mezi zrovna využívaný druh masa v kuchyni, hlavně díky své specifické vůni. Dobře okořeněná a připravená šťavnatá jehněčí žebra, vařená s čočkou,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jehněčí maso nepatří mezi zrovna využívaný druh masa v kuchyni, hlavně díky své specifické vůni. Dobře okořeněná a připravená šťavnatá jehněčí žebra, vařená s čočkou,…
Do velkého hrnce dáme vařit vodu. Na pánev dáme rozehřát sádlo a přidáme na drobno nakrájenou cibuli. Uzené maso pokrájíme na malé kousky a jakmile začne cibule…
Plát bůčkového ořezu rozprostřeme, bohatě osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Na rozložený a okořeněný plát masa položíme dle chuti vybranou klobásu. Podél…
Masitá žebra nebo nízký bůček opereme, osolíme, opepříme a posypeme kmínem a dáme na pekáč, který můžeme vymazat sádlem (je-li maso málo tučné). Potřeme nebo posypeme…
"Dědo, když jsou ty čarodky, udělej dobrotu na gril, taťka už zatopil a přijede taky teta Blanka a možná strejda Pavel s tetou Vladěnkou a s Krystý," řekla vnučka…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 25. 5. 2024 19:13
Přidáno 25. 5. 2024 09:41
Přidáno 24. 5. 2024 21:44
Testovali jsme ginger shoty: V některých je jen malé množství zázvoru, ten nejsilnější vás ale opravdu „protáhne“
Naprosto dokonalé sladké dobroty s borůvkami: Zkuste nepečený dort nebo tiramisu!
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště