uvařila 26. 10. 2017 13:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2017 13:58
mouka polohrubá, vejce, cukr, sádlo, droždí, mléko, koření do perníku, perník strouhaný, sůl, čokoláda, cukr moučkový
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Retro okénko: Sýrové smaženky přijdou k chuti i dnes. Aby byly křupavé, je důležité použít správné množství strouhanky
Jídlo v české nemocnici může chutnat skvěle: Losos se zeleninou, penne s parmazánem nebo bufetová snídaně jsou v těchto špitálech běžné
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí