uvařil 27. 1. 2012 08:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 1. 2012 08:08
voda, mouka hladká, mouka žitná chlebová, kmín drcený, ocet, brambory, sůl, cukr, koření chlebové, droždí čerstvé,
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc
Holka u plotny radí: Farářská polévka s vaječnými nočky voní čerstvou zeleninou a kmínem a chutná fantasticky
Na hostině u egyptských faraonů: Podávali se pečení voli, husy nebo holubi s chlebem a hosty občas zmohl alkohol