uvařila 17. 1. 2014 17:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2014 17:47
brambory, vejce, sýr tvrdý, salám, párky, klobása, sůl, pepř, majoránka, olej
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 23. 5. 2024 12:30
Přidáno 23. 5. 2024 12:28
Přidáno 23. 5. 2024 08:33
Co jedl Karel Čapek? Miloval tlučený štrúdl, jeho specialitou byly smažené špenátové palačinky
Královna Alžběta II. a princ Filip: Na jejich svatbě se podávala tříchodová snídaně, součástí byla dušená koroptev
Kynuté knedlíky germknödl: Rakouskou delikatesu si snadno uděláte i doma podle tohoto receptu