uvařila 24. 2. 2009 10:54
Postup motání rohlíčků
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2009 10:54
Postup motání rohlíčků
mouka hladká, mouka polohrubá, tuk, sůl, droždí, cukr krupice, mléko, tvaroh měkký, žloutek, cukr, rozinky
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
Kuře na zelí a černém pivu: Šťavnaté masíčko má vypečenou kůrčičku a pikantní chuť piva, zelí je potřeba nejdřív upravit
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte