uvařila 14. 2. 2011 08:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2011 08:51
panenka vepřová, švestky sušené, slanina anglická, sůl, pepř, párátka
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování