Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 12 996 kJ / 3 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,20 g |
Tuky | 159,50 g |
Vláknina | 53,20 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 223,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Množství surovin jsem stanovil odhadem, tento recept chce trošku zkušeností. Pokaždé, když ho budete dělat bude lepší a lepší :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2015 14:57
Bešamelu jsem do zelí dala opravdu jen minimum,máme ho raději"přírodnější".Servírování jsem trošku pozměnila,nemáme rádi jídlo navršené na jedné"kupě"
17. 11. 2014 09:09
15. 11. 2014 14:39
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 7 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 10 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 35 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Tématické fráze: dušené hovězí se zelím hovezi se stouchanym bramborem dušené hovězí maso se zelím hovězí dušené se zelím brambory na stouchacku se kysaným zelím kližka se šťouchanými brambory hovězí se zelím hovězí dušené se zelím varene kysene zelí s besamelem hovězí roštěna na zelí hovezi rostena kysane zeli dokonale dušené zeli hovězí dušené hovězí se šťouchanými bramborami polské zelí dušené dušené kysané červené zelí s s hovězím masem hovezi platky na vine se stouchanymi bramborama recept brambory hovezi maso zeli dušené hovězí s kysanym zelim hovězí maso se stouchanym bramborem
Suroviny: brambory, maso hovězí, zelí kysané, sádlo, cibule, hořčice plnotučná, mouka hladká, sůl, pepř, kmín celý
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
3 názory