Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem

toprecepty.cz Kuchař:

Bramborová jídla 2 názory

58

Suroviny

250 g kysaného zelí
200 g hladké mouky
500 g brambor (vařených)
150 g máku (mletého)
200 g povidel
100 g sádla
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvařené ve slupce oloupeme, nastrouháme a smícháme ze zelím, které jsme vymačkali a pokrájeli nadrobno a moukou a vypracujeme těsto.

  2. Z těsta tvoříme placičky, které pečeme na suché plotýnce z obou stran, pomastíme je sádlem, potřeme povidly, svineme a posypeme mákem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborové lokše s kysaným zelím a mákem

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo