Hovězí po čínsku s červeným zelím
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 306 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,58 g |
Tuky | 58,55 g |
Vláknina | 14,22 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 42,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se trochu od Výbušné a trochu od Davida Kratochvíla. Díky oběma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2010 12:00
6. 8. 2009 21:37
3. 7. 2009 08:32
3. 7. 2009 08:30
3. 7. 2009 08:04
3. 7. 2009 05:07
2. 7. 2009 23:06
Dělala jsem to v úterý a manžel dnes přišel, jestli bych to nenaložila znovu na zítra, že je to hovězí takové úplně jiné. Vždycky jsem dělala čínu jen z vepře nebo z kuřete. Ale má smůlu, sedím tady a před chvílí jsem vyndala další marmeládu z DP.
2. 7. 2009 22:59
2. 7. 2009 22:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 40 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: hovězí nudličky po čínsku hovězí maso po čínsku hovězí maso se zelím hovězí po čínsku predni hovezi cina roštena po činsku čínská hovězí kližka recepty s červeným zelím hovězí plátky po čínsku vepř po čínsku hovezi mao maso po činsku ze zelim hovězí mao po čínsku maso se zelím po čínsku recepty hovězí maso se zelím sojové maso se zelím zeli po cinsku maso se zelím po čínsku hovezi zadni cina sojové maso s červeným zelím
Suroviny: maso hovězí, olej olivový, česnek, zelí hlávkové, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, pórek, omáčka sojová, olej olivový, šťáva citronová, koření kari, koření gyros, paprika sušená sladká, chilli, pepř
Hovězí po čínsku s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZBg
9 názorů