Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po čínsku s červeným zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2009 23:50

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie4 223 kJ / 1 009 kcal
Bílkoviny76,93 g
Tuky58,35 g
Vláknina10,34 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 2,84 g
Sůl6,60 g
Sacharidy38,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se trochu od Výbušné a trochu od Davida Kratochvíla. Díky oběma.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ivana79

12. 4. 2010 13:00

Paprička,inšpirovala som sa tvojim receptom,ale použila som kuracie stehná.Inak rovnakú marinádu aj zeleninu,akurát som nemala farebnú papriku,tak to na fotke nevyzerá tak pekne.Bolo to výborné:-K:yes:

kucharka17

6. 8. 2009 22:37

odemne mas plusik

JanaDorazinova

3. 7. 2009 09:32

Market, vypadá to krásně barevně, z hovězího jsem to ještě nezkoušela. Já jen, jak se znám, bych k tomu asi udělala opekačky, na nudle moc nejsem.;-) Takže plusíííík;-):yes:+

Bibinka

3. 7. 2009 09:30

Papričko,to je nádhera a samé dobré ingredience,co nám chutnaj.Jistě to půjde dělat i z jiného masa že? Už ti letííí boďan:yes:

majda1512

3. 7. 2009 09:04

papričko, to jsou úžasné barvy :-):-p

Jaruna18

3. 7. 2009 06:07

Nevěřím svým očím.Hýří to barvami a děláš mi chutě.Předem vím ,že to bude super a dávám bodík.:yes::yes::-))

Paprika

3. 7. 2009 00:06

:-O Já tam ještě nemám fotky a tady už je chvála - díky díky. Akorát už jsem taky unavená, protože jsem tam měla jako první fotku dát to hotové jídlo na talíři, ale už to předělávat nebudu.
Dělala jsem to v úterý a manžel dnes přišel, jestli bych to nenaložila znovu na zítra, že je to hovězí takové úplně jiné. Vždycky jsem dělala čínu jen z vepře nebo z kuřete. Ale má smůlu, sedím tady a před chvílí jsem vyndala další marmeládu z DP. ;-)

vybusna

2. 7. 2009 23:59

moje nervy..zas som skoncila len v tom uzkom kruhu, kde sa tlapkame po pleci....ale namojdusu paprika...je to balzam a skoro slepacia polievka pre dusu.

spagetka

2. 7. 2009 23:57

Ježíš, konečně normální počtení a chuťovčička - no jo, ale teď abych se bála to pochválit :-D:-D, ale ne - líbííí:-p:yes: Úplně mi to zelíčko křupe :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí nudličky po čínsku hovězí maso po čínsku hovězí maso se zelím hovězí po čínsku predni hovezi cina roštena po činsku čínská hovězí kližka recepty s červeným zelím hovězí plátky po čínsku vepř po čínsku hovezi mao maso po činsku ze zelim hovězí mao po čínsku maso se zelím po čínsku recepty hovězí maso se zelím sojové maso se zelím zeli po cinsku maso se zelím po čínsku hovezi zadni cina sojové maso s červeným zelím

Suroviny: maso hovězí, olej olivový, česnek, zelí hlávkové, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, pórek, omáčka sojová, olej olivový, šťáva citronová, koření kari, koření gyros, paprika sušená sladká, chilli, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí po čínsku s červeným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZBg