Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 340 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,88 g |
Tuky | 60,54 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s dušenou rýží nebo s houskovými knedlíky.
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Moje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 47 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na vině,
hovezi na vine omacka,
hovězí plátek na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí kýta na víně,
omáčka na víně,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí rostena na víně,
hovězí plátky,
vepřové plátky na červeném víně,
maso na červeném víně,
hovězí maso na červeném víně se zeleninou,
hovězí ragú s kořenovou zeleninou na cerveném víně,
hovězí líčka na víně prostřeno,
hovezi nudlicky na vine,
hovězí ragů na víně,
na červeném víně,
hovezi pecene na vine,
omáčky na víně
Suroviny:
kýta hovězí,
sůl,
pepř,
zázvor,
cibule,
mouka hladká,
sádlo,
víno červené,
okurky sterilované
Komentáře (6)
Ale vážně - recept mohu opravdu doporučit, mně osobně připomíná něco mezi znojemskou pečení a hospodskými roštěnkami mojí babičky, které jsem milovala