Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 4. 2010 21:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marci1

18. 10. 2013 12:57

hm,to je paráda,už se mi sbíhají sliny,ještě že mám namražené křemenáče v lednici............a nedělní oběd je jasný,ty hranolky také nemají chybu.........děkuji za recept

Irrena Irrena

27. 4. 2013 10:32

suslajda suslajda

19. 8. 2011 11:27

:-pto musí být moc dobré:-*:yes::yes:+1

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 7. 2011 16:07

:-OBožínku z náhodných tady kouká taková parádní dobrota:-p+44:yes::-K

isindy isindy

19. 9. 2010 17:04

tohle mi uteklo :-O a taková bašta je to :-p:-p ukládám, jakmile bude pěkná kližka, zkusím :yes:

Jenda1 Jenda1

19. 9. 2010 16:59

Irreno, díky za upozornění:-). Jako zkušená kuchařka sis s tím zajisté poradila;-). Už jsem cibuli do postupu doplnil:-8.

Irrena Irrena

19. 9. 2010 09:21

Jendo právě vařím tuto dobrotu:-))Jen jsem se chtěla zeptat, v ingrediencích máš cibuli a jaksi v popisu se ztratila, nějak jsem si s tím poradila a cibuli tam prostě dala.Bodík dávám:yes:

Ivana79 Ivana79

29. 4. 2010 14:05

Tú kašu musím vyskúšať,škoda že som tento recept nevidela už ráno:-/Pečený cesnak je výborný,ale do zemiakov som ho ešte nedávala.A Jendo,k receptu zase nie je čo dodať,nádhera:yes::yes:Ani v kuch.knihách nemajú takéto krásne fotky:-K

chitkitka

29. 4. 2010 13:27

Tak tohle musím vyzkoušet, je to jednoduché, a přitom to musí být táááááákhle dobré :yes: Máš překrásné fotky, hned bych si dala :-K +:yes:

Jenda1 Jenda1

20. 4. 2010 17:55

Děkuji za radu:yes:, Michale, určitě vyzkouším;-).

Drobek Drobek

20. 4. 2010 17:40

Jendo, až budeš příště dělat česnekovou kaši, zkus ten česnek, neoloupaný, opéct na suché pánvi do hněda. Pak teprv oloupat. Je krásně měkký, lehce se rozetře, a ztratí čpavou chuť, chuť česneku to ale zesílí. Odkoukal jsem to na jedné kuchařské show, zkusil, a už nikdy jinak.:-p
Ovšem recept je to znamenitý, zasloužený bod přidávám, tohle je jen poznámka na okraj.:yes:

sebena sebena

15. 4. 2010 10:54

Opět nemám slov:-O:yes::yes::-K

scarlet

14. 4. 2010 14:01

Maso a hříbky. Bomba recept!! Jak to , že mi to ušlo??!!!:-O:-O:-p:-p:-p:yes:;-):-K

Betina

13. 4. 2010 13:55

:yes::yes::-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 4. 2010 12:18

další skvělá ňamka:-preceptík ukládám,bude se hodit,jak budou houbičky;-):-Kdávám bodík:yes::-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kližka recept na bramborovou kaši maso na křemenáčích hovězí na hříbkách kližka recept hovězí maso s bramborovou kaší oběd z kližky hovězí guláš s hlivou hovězí guláš s hlívou ústřičnou co udělat z křemenáčů kližka recepty recept na hovězí kližku recept na kasi musí se hlíva oloupat? recepty hovězí kližka 100x jinak dietní bramborová kaše s recept kuch. hlíva ustřičná hřibky hranolky co udelas s klizky oběd s bramborovou kaší

Suroviny: kližka hovězí, špek uzený, cibule, houba hřib, houby křemenáči, sůl, kmín celý, pepř mletý, brambory, česnek, máslo, mléko, hlíva ústřičná, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y7JM