Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chia pudink představuje úžasný způsob, jak začít den chuťově vynikajícím a navíc zdravým dezertem. Chia pudink si připravíte velmi snadno a to z chia semínek, které mají schopnost vytvářet ve vlhkém prostředí gel, a kravského, mandlového, sojového, kokosového mléka nebo jogurtu či ovocného nebo zeleninového smoothie.

Skvěle zasytí

Chia pudink vám dodá příjemný pocit sytosti a plnosti, který vám vydrží až do oběda. Zároveň se budete cítit lehce a svěže a budete plni energie.

Nekonečné kombinace

Také vám někdy chybí nápady na chutnou snídani? Díky chia pudinku vás inspirace jen tak neopustí. Chia semínka můžete kombinovat s různými druhy mlék a jogurtů a ovocnými a zeleninovými smoothies. Skvělým dochucením se pak stanou semena, ořechy či sušené ovoce.

Plno živin

Chia semínka jsou přímo k prasknutí nabitá živinami a minerály. Hned po ránu tak svému tělu můžete dát to, co po celý den bude potřebovat.

Zhubnete

Lidé, kteří se snaží zhubnout, často dělají jednu velkou chybu – nesnídají. Přitom snídaně je základem, který nastartuje náš metabolismus. Dopřejte tedy svému organismu ten nejlepší start. Díky smoothie pudinku bude vaše tělo lépe pracovat, a tím i více spalovat například při cvičení.

Konec chutím na sladké

Pokud do chia pudinku přidáte ovoce bohaté na ovocný cukr, bude mít příjemnou nasládlou chuť. Skvěle tak uspokojí chutě všech velkých mlsounů. Tuto dobrotu si tak můžete bez starostí dopřávat nejen jako snídani či svačinu, ale také jako dezert po hlavním jídle.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více