Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 53 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dobrý deň želám dievčatá, u nás sa dnes zatiahlo a popŕcha.…“ Julia Oskerova, před 54 minutami
„tara23: Věrko přesně to mám taky tak,nerada balím ptáčky…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den dnes polévka gulášová a uzená krkovice s bram…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice
Rajčata ve skle: Jak udělat domácí kečup, omáčku sugo nebo sušená rajská jablíčka?
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím
15. 10. 2010 23:08
15. 10. 2010 22:59
15. 10. 2010 22:57
15. 10. 2010 22:49
15. 10. 2010 22:36
15. 10. 2010 22:21
15. 10. 2010 20:52
15. 10. 2010 20:40
15. 10. 2010 20:38
15. 10. 2010 19:49
15. 10. 2010 18:48
15. 10. 2010 17:24
15. 10. 2010 16:55
15. 10. 2010 16:20
Vím, že to do téhle debaty nepatří, ale nedalo mi to....
15. 10. 2010 16:01
jahodo - k tvému dotazu - co když jídlo znám a vařím stejným způsobem? ale nemám ho v plánu na nejbližší období...to bys taky klikla na ikonu? protože když to neudělám hned, těžko se k tomu vrátím za 3 týdny, až se u nás jídlo na stole objeví....a ani si neuvědomím, že na Topkách takový recept je...
Hello - přikláním se ke zřízení samostatné kategorie Dorty, do které bych zpětně ze Zdobení a Moučníků dorty přesunula...jednak lidi o galerii dortů moc neví, jednak nelze uložit si do oblíbených ty, co mě zaujmou, jednak nelze položit autorovi dotaz týkajícího se třeba nějakého detailu či postupu. Je na autorovi, jak detailně dort rozepíše, někdo popíše podrobně i výrobu a složení korpusu a krému, jiný jen inspiruje vizuálním efektem. A pokud by to někomu nestačilo, může o upřesnění požádat v komentáři.
k Pokecu - co jsem na Topkách, cca 6 měsíců, vždy se mi jevil jako forma chatu, nevím, co se v něm v poslední době změnilo.
a abychom tuto diskuzi posunuli ještě dál a jinam jestli mně něco vadí - a to velmi - je masové vkládání receptů bez kontroly, zda už tu takový recept není...pokud dá někdo během dne 10 receptů, notabene bez fotek, je jasné, že opisuje kuchařku...a ani se neobtěžuje použít vyhledávač...viz dnešní autorka receptu Obliž prst ovšem s tím asi nic neuděláme...
Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další