Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko tak jsi šikulka to je dobře,že…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přečtěte si Zobrazit více
Brynza se hodí nejen na halušky. Jak v českém obchodě poznat tu pravou slovenskou?
Univerzální bramborové těsto využijete 100x jinak: Znáte rolovaný knedlík nebo makové milouše?
Holka u plotny radí: Arabský salát fattoush voní exotickým kořením a je plný zeleniny. Křupavost zajistí navíc i osmažené kousky pity
15. 10. 2010 23:08
15. 10. 2010 22:59
15. 10. 2010 22:57
15. 10. 2010 22:49
15. 10. 2010 22:36
15. 10. 2010 22:21
15. 10. 2010 20:52
15. 10. 2010 20:40
15. 10. 2010 20:38
15. 10. 2010 19:49
15. 10. 2010 18:48
15. 10. 2010 17:24
15. 10. 2010 16:55
15. 10. 2010 16:20
Vím, že to do téhle debaty nepatří, ale nedalo mi to....
15. 10. 2010 16:01
jahodo - k tvému dotazu - co když jídlo znám a vařím stejným způsobem? ale nemám ho v plánu na nejbližší období...to bys taky klikla na ikonu? protože když to neudělám hned, těžko se k tomu vrátím za 3 týdny, až se u nás jídlo na stole objeví....a ani si neuvědomím, že na Topkách takový recept je...
Hello - přikláním se ke zřízení samostatné kategorie Dorty, do které bych zpětně ze Zdobení a Moučníků dorty přesunula...jednak lidi o galerii dortů moc neví, jednak nelze uložit si do oblíbených ty, co mě zaujmou, jednak nelze položit autorovi dotaz týkajícího se třeba nějakého detailu či postupu. Je na autorovi, jak detailně dort rozepíše, někdo popíše podrobně i výrobu a složení korpusu a krému, jiný jen inspiruje vizuálním efektem. A pokud by to někomu nestačilo, může o upřesnění požádat v komentáři.
k Pokecu - co jsem na Topkách, cca 6 měsíců, vždy se mi jevil jako forma chatu, nevím, co se v něm v poslední době změnilo.
a abychom tuto diskuzi posunuli ještě dál a jinam jestli mně něco vadí - a to velmi - je masové vkládání receptů bez kontroly, zda už tu takový recept není...pokud dá někdo během dne 10 receptů, notabene bez fotek, je jasné, že opisuje kuchařku...a ani se neobtěžuje použít vyhledávač...viz dnešní autorka receptu Obliž prst ovšem s tím asi nic neuděláme...
Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další