Karamelizované salko
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes dršťková polévka z hlívy a krevety se…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Veronika.Hrozna: Veru to máš pravdu koupit dnes pěkné…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: Já se nedivím, jenom závidím ty škvarky,…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Semínka černuchy dodávají výraznou chuť indickým pokrmům. Její léčivé účinky znali už starověcí lékaři
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
15. 12. 2011 18:15
19. 3. 2011 12:30
6. 3. 2011 17:51
6. 3. 2011 17:47
1. 3. 2011 14:45
1. 3. 2011 11:03
28. 2. 2011 23:58
Teď jsem četla v Gurmetu, že doporučená cena je 80 Kč. To si ho raději budu dál vařit.
24. 2. 2011 00:03
23. 2. 2011 17:05
23. 2. 2011 17:03
23. 2. 2011 16:49
http://www.sladke.estranky.cz/stranka/druhy-kremu-...
23. 2. 2011 14:55
23. 2. 2011 12:06
http://www.mojemleko.cz/novinky/salko-karamel/