Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Jana Pá: Jani to je moc smutné,tak se držte co na to více…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Jana Pá: Jani, to moc lituji.“ hazel, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 10 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 15 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava
Vůně Vánoc: Upečte si netradiční adventní věnec z kynutého těsta nebo z perníku
12. 4. 2012 11:41
12. 4. 2012 11:11
rizek.jpg
rizekdet.jpg
12. 4. 2012 08:19
12. 4. 2012 07:36
12. 4. 2012 00:09
11. 4. 2012 21:55
... mám rád, když strouhanka na řízku není nalepená, ale dělá pro mě oblíbené "puchýře"
11. 4. 2012 20:30
30. 7. 2011 16:43
30. 7. 2011 14:39
30. 7. 2011 13:25
7. 3. 2011 23:15
Předchozí 1 2