Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: mám cukání jí dát do rýžovaru . Děvčata…“ tara23, před 3 hodinami
„tara23: četla jsem vody jako na rýží a pak nechat ještě…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: jo to jsem četla taky, ale na sáčku píší…“ tara23, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 1 hodinou
Placičky s kopřivami
Přidáno před 5 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 9 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Léčil dásně námořníků, pomáhá chránit před koronou! Překvapivá fakta o citronu a jeho využití
Osvěžující pochoutka pro parné dny: Zapečený angrešt s podmáslím a drobenkou je připravený do půl hodiny
Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
9. 10. 2011 08:56
knedliky.jpg
8. 10. 2011 18:48
8. 10. 2011 15:53
8. 10. 2011 08:28
8. 10. 2011 01:19
7. 10. 2011 23:58
7. 10. 2011 22:34
7. 10. 2011 22:15
7. 10. 2011 22:10
7. 10. 2011 21:47
7. 10. 2011 21:44
Rozhodne namajte traumu z nejakých knedlíkov, sú v živote podstatne dôležitejšie veci.
7. 10. 2011 19:27
7. 10. 2011 18:02
A to už by si Ela mala čo robiť a rozhodne by si to nepovažovala za jednoduché.
7. 10. 2011 16:45
Je to věc názoru, domácí jsou domácí...
Nevařím je, ale pařím - pařáček nemám, mám zvyk od mamky na vyšší hrnec uvážu plátýnko a pařím asi 20min. Poté propíchnu a pokud se stane, že je uvnitř ještě syrový, šupnu zpět a v pohodě dopařím.
A tím, že je nedělám často, nemyslím si, že je ovládám, ale udělám si vždy do zásoby a dám do mražáku. Jsou potom v případě nouze jako čerstvé.
7. 10. 2011 16:26
1 2 Další