Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 18 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 21 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Finalista MasterChef Česko 2023 Kuba dal recept na skvělou zelňačku a přiznal: Soutěž ovlivnila, co budu na Štědrý den vařit
Šlehačkové cukroví: Na tradiční lahodné kousky stačí jen tři suroviny a minimum času na přípravu
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu
12. 5. 2012 23:41
Ze všeho nejdřív strčím prázdnou formu do ledničky(tak na 15minut).Rozehřeju si máslo a když je vlažné,štětečkem vytírám formu.Čím víc je studená,tím líp na ní máslo přilne.Pak ji vysypupu a když je hodně velký teplo,strčím ji zpátky do lednice.Pak se v klidu vrhnu na těsto.
Předchozí 1 2