Odpalované těsto - jak na to
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„hazel: Stáni máš moc krásného ptáčka. Já ho nerada vařím,…“ tara23, před 27 minutami
„Hezký den, u nás dnes čočka na kyselo, plátek uzeného,…“ tara23, před 34 minutami
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 26 minutami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Přečtěte si Zobrazit více
Turecký sultán Mehmed jedl jen dvakrát denně, ale miloval dušené jehněčí s medem podle tohoto receptu
Velký kalendář vánočního pečení 2023: Kdy zadělat na perníčky, kdy na linecké a kdy začít plnit a zdobit? Poradí přehledný plán
Jídelní rozmary slavných: Pravá blondýnka Reese Witherspoonová miluje kuře a dokonale vláčné podmáslové sušenky
10. 11. 2013 21:42
Pred časom som sa bavila o veterníkoch s tetou, ktorá skvele pečie a spomínala, že najlepšie je odpaľované cesto s olejom. Aj preto som bola zvedavá na vaše skúsenosti.
9. 11. 2013 12:43
9. 11. 2013 08:21
8. 11. 2013 21:57
Jinak čím víc vajec, tím je těsto hladší a lépe nabývá. Na obyčejné těsto třeba na knedlíky stačí 2 vejce, na jemné moučníky je jich třeba víc
Sama jsem zvědavá na další zkušenosti od jiných
8. 11. 2013 21:37
8. 11. 2013 19:45
Pozerala som si recepty na odpaľované cesto. Zistila som, že:
- niekto robí z mlieka
- niekto robí z vody
- niekto robí z masla
- niekto robí z rastlinného tuku
- niektor robí z masti = sádla
- niekto robí z oleja
- niekto používa hladkú, niekto polohrubú, dokonca som našla recept aj s hrubou múkou
Podľa vašich skúseností, aké je to najlepšie odpaľované cesto?
Ja som doteraz robila z vody, rastl. tuku a polohrubej múky.
Ďakujem za vaše rady a skúsenosti!