Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 4 hodinami
„Pekný deň, ja dnes varím koleno, vykostím a dám ešte piecť…“ magdalenka, před 4 hodinami
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 16 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Mýty vs. fakta: Je žitné pečivo vážně zdravější než to z bílé mouky?
Školní svačiny za socíku? Chleba s ubrouskem a zákaz pití. Pak přišlo mléko pro každého
14. 2. 2009 19:52
14. 2. 2009 19:05
14. 2. 2009 18:26
14. 2. 2009 17:47
14. 2. 2009 17:30
14. 2. 2009 17:27
no neviem ci to prezriem...ja som v jedle dost tradicna....aj ked mi rozum kaze ine...neviem ci tejaja ci kto to tu varil muflonie, teraz bibi tu konina...jezismarja a ja tuto dakeho hlodavca
no budem to robit podla toho bibinho receptu a uvidim....muz sa na tom vyborne pobavil
14. 2. 2009 17:16
Zkopírovala jsem: "Mara stepní (Dolichotis patagonum) je relativně velký savec obývající vyprahlé pastviny a otevřené polopouště střední a jižní Argentiny. Byly vysazovány i na mnoha místech jižní Evropy a v bývalém SSSR, nějakou dobu volně žili dokonce i v Česku, zvláště pak u Žamberka. - zbytek si tam přečtěte, Paprička nebyla od té kapybary daleko . Výbusna - doufám, že je ti to už úplně jasné
mara_stepni.jpg
14. 2. 2009 16:55
14. 2. 2009 15:41
14. 2. 2009 15:39
14. 2. 2009 15:36
14. 2. 2009 15:26
14. 2. 2009 15:18
vid foto....je to zamrznute
ostala som z toho zmatena. na obale je napisane, ze je to argentinsky zajac...neviem ci mam tomu rozumiet tak, ze je dovezeny z argentiny, alebo je to nejaka odroda. take tmave zajacie maso som este nevidela. a neviem teraz ako mam vlastne toho zacaja pripravit, ci ako divinu , alebo ako normalneho zajaca podla tohto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/3532-palermsky-kra...
img_0100.jpg
Předchozí 1 2