Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 3 hodinami
„Pekný deň, ja dnes varím koleno, vykostím a dám ešte piecť…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Svatba bez restaurace a bez masa? Jde to! Tohle jsou skvělé tipy na slavnostní vegetariánské menu!
Univerzální rebarborová omáčka: Vanilka skvěle doplní sladkokyselou pikantní chuť. Ozvláštní nejen grilované maso nebo sýr, ale i zmrzlinu
Mýty o hubnutí: Sacharidy jsou tabu a večer se nikdy nejí! Věříte tomu taky?
13. 12. 2015 05:40
30. 4. 2015 18:10
21. 1. 2015 15:27
Jaké těsto se používá? - typla bych si jako na bublaninu nebo dortové apod.
formiček na klasické nepečené úly mám také povícero.
http://www.toprecepty.cz/recept/24487-uly-svicky-s...
http://www.toprecepty.cz/recept/24487-uly-svicky-s...
20. 1. 2015 23:13
20. 1. 2015 22:45
Ale určitě doporučuji vál a mám i několik dalších forem a formiček a jsou fajn. např.
http://www.toprecepty.cz/recept/20371-velikonocni-...
20. 1. 2015 14:25
Dĕkuji.
20. 12. 2014 21:26
20. 12. 2014 21:12
20. 12. 2014 21:00
20. 12. 2014 20:14
20. 12. 2014 18:36
20. 12. 2014 16:43
Hella: A o těch formách na cukroví, po přečtění Tvého příspěvku, začínám vážně uvažovat Mám se dívat po určitém výrobci, nebo to je jedno?
20. 12. 2014 11:55
20. 12. 2014 05:53
19. 12. 2014 23:31
1 2 Další