Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí

Miru, já se s výrazy jako osso bucco, veverka, karb, karabáček seznámila až díky topkám a kuchařům, kteří jej používali a používají. To víš, učíme se celý život, což je jen dobře:yes::yes::yes:. A aspoň máme rozšířené znalosti použití hovězího masa, než jen přední, zadní, svíčková, oháňka ;-);-);-):-D:-D:-D

Víte odkud z kravičky je které masíčko:-?:-?:-?Přiznám se, že já to všechno nevěděla:-O:-O:-O
https://www.email.cz/download/i/Q-dmI18Y8-PbZPI0sr...

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 29 minutami

„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 1 hodinou

„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05

Marie

Naposledy jste si prohlédli