Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„mika59: to je škoda,to byla krásná osůbka,plná energie…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 14 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 15 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe
Jak poznat kvalitní čokoládu? Sledujte složení, množství kakaa i původ kakaových bobů
Sladké šišky jsou hitem Instagramu. Nepečené cukroví s cukrovou peřinkou chutná božsky a hotové je za deset minut
5. 11. 2016 10:53
4. 11. 2016 21:24
4. 11. 2016 20:59
4. 11. 2016 19:58
4. 11. 2016 15:10
Včera jsem udělal závin.Těsto je listové,kupované.
img_20161104_135046.jpg
img_20161031_200622.jpg
4. 11. 2016 14:32
4. 11. 2016 10:19
3. 11. 2016 21:17
3. 11. 2016 17:41
Na dnešek jsem ještě měl ty nudličky.Zítra plánuju nějakou dobrou sekanou.
3. 11. 2016 14:23
Já dnes dělala úplně poprvé polévku z dýně Hokkaidó a móc mi chutnala
dyne_08a.jpg
3. 11. 2016 10:38
3. 11. 2016 10:16
2. 11. 2016 23:17
2. 11. 2016 22:02
2. 11. 2016 21:58
Předchozí 1 … 1048 1049 1050 1051 1052 … 2367 Další